Covid 19

VIGTIGT!
Der er indført nye coronarestriktioner og derfor indfører vi nogle tiltag for at imødekomme det.
Da der endnu ikke er kommet klare meldinger fra DIF eller DGI (som afventer Kulturministeriet)
kan der kommer ændringer i nedenstående.

Fælles for karate og Aikido, så fra torsdag d. 29/11 skal alle over 12 år bære mundbind til og fra træning når man går igennem jysk arena. Det er vigtigt at man spritter hænder af inden man træder ind i dojoen, husker at holde afstand til hinanden og følger instruktørens anvisninger. Herudover er der ekstra stor fokus på rengøring efter træning.

For karate gælder flg. fra mandag d. 26. oktober.
Børne træning søndag: alle børn kan deltage (max 50 børn). Men – forældre og folk der henter karateudøvere skal vente udenfor jysk arena. Instruktøren vil følge eleverne op til døren og være hos børnene til de er hentet.
For junior/senior træning – mandag og torsdag: Her er det nødvendigt med SMS-tilmelding til træning.
De første 10 får lov til at komme til træning. Der tilmeldes til Sensei Morten på tlf: 26217198.
Der skal tilmeldes til hver træning. Alle voksne (også tilskuer) tæller med, så folk der henter karateudøvere skal vente udenfor jysk arena. Ovenstående tiltag gælder fra mandag d. 26. oktober og 4 uger frem.

HUSK: Det er ekstra vigtigt at man bliver hjemme, hvis man udviser de mindste symptomer på noget smitsom,
eller der er syge hjemme i husstanden. Overskrider man dette bliver man sendt hjem med det samme.

Generelt:
I forbindelse med Covid 19 følger Silkeborg Karateklub de officielle anvisninger fra myndighederne (kommune, region og stat) samt fra idrætsforbundene (DIF og DGI). Herudover er der anbefalinger fra Karate og Aikido forbundene. Derfor er det heller ikke muligt at træne som vi plejer, da man normalt kommer tæt på hinanden under træning i både Karate og Aikido. Det håber vi at alle forstår og respekterer.

Kontakt venligst klubben. hvis der er spørgsmål hertil.