Covid 19

I forbindelse med Covid 19 følger Silkeborg Karateklub de officielle anvisninger fra myndighederne (kommune, region og stat) samt fra idrætsforbundene (DIF og DGI). Herudover er der anbefalinger fra Karate og Aikido forbundene. Derfor er det heller ikke muligt at træne som vi plejer, da man normalt kommer tæt på hinanden under træning i både Karate og Aikido. Det håber vi at alle forstår og respekterer.

Det er vigtigt at man spritter hænder af inden man træder ind i dojoen, husker at holde afstand til hinanden og følger instruktørens anvisninger. Herudover er der ekstra stor fokus på rengøring efter træning.

HUSK: Det er ekstra vigtigt at man bliver hjemme, hvis man udviser de mindste symptomer på noget smitsom,
eller der er syge hjemme i husstanden.

Kontakt venligst klubben. hvis der er spørgsmål hertil.